Kuka?

Olen koulutettu hieroja / urheiluhieroja Mikko Mouhu. Olen suorittanut koulutetun hierojan tutkinnon vuonna 2011 ja olen työskennellyt täysipäiväisesti yrittäjänä vuodesta 2012 asti.

Omaa ammattitaitoa olen vuosien varrella pyrkinyt kehittämään paljon kouluttautumalla mm. hierojan erikoisammattitutkinnon verran niska-hartiaseudun ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistämiseen sekä länsimaiseen akupunktioon (kuivaneulaus/dry needling). Viime vuosina mukaan on tullut myös Firstbeat-asiantuntijuuden kautta vähän laajempaa hyvinvointipuolen osaamista valmennushommia myöten.

Vuosien kokemuksen myötä minusta on vuosi vuodelta tullut enemmän laajan ja moniammatillisen yhteistyön kannattaja. Hyvin usein tulee vastaan tilanteita kun huomataan, että asiakkaan tilanteessa parhaiten pystyisi auttamaan esimerkiksi lääkäri,  fysioterapeutti tai vastaava. Silloin on kaikkien etu ohjata asiakas mahdollisimman nopeasti oikealle ammattilaiselle.

Koulutettu hieroja / Urheiluhieroja / Personal Trainer / Firstbeat-asiantuntija

Oma urheilutausta löytyy vahvasti pallopelien puolelta (jääkiekko, salibandy). Vaikka pääasiassa tulee pelattua tällä hetkellä salibandymaalivahtina aladivareissa, niin eri vuodenaikojen mahdollistamat lajit golfista pyöräilyn kautta hiihtoon kuuluu myös valikoimaan.

Hieronta

– Koulutettu hieroja / Urheiluhieroja 2011

Koulutuksia vuosien varrella mm.
– Dry Needling – terapeutti 2018
– Hierojan erikoisammattitutkinto (Niska-hartiaseudun ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyin edistäminen) 2019
Lisäksi lukematon määrä koulutuksia liittyen faskiohin, teippauksiin ym.

Valmennus

Firstbeat- asiantuntija 2021
Personal Trainer (NHA) 2022

Koulutuksia mm.
Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantintija (Trainer4you) 2023
Palautumisen asiantuntija (Trainer4you) 2023